Ligging van het project

Raamsdonksveer vormt samen met Raamsdonk en Geertruidenberg de gelijknamige gemeente Geertruidenberg. Sandoel was een voormalig buurtschap ten zuiden van Raamsdonksveer. In de vijftiger en zestiger jaren is Sandoel aan de zuidzijde uitgebreid met een ruim opgezette nieuwbouwwijk. In deze wijk werd begin jaren zeventig de Bliënborch Mavo school met gymzaal gebouwd.

Begin deze eeuw werd de school verkocht en het gebouw verbouwd tot de huidige Koloszaal, bestaande uit een fitnessclub, kinderdagverblijf en vooral een grote evenementenhal voor concerten en evenementen. 

 

Gezelligheid in de omgeving

Het hedendaagse Raamsdonksveer en Geertruidenberg zijn gezellige plaatsen met veel voorzieningen op het gebied van onderwijs, sport en recreatie. Een aantal jachthavens aan de Donge en Bergse Maas en de nabijgelegen Biesbosch maken het gebied ideaal voor watersportliefhebbers. De oude binnenstad van Geertruidenberg met de Geertruidskerk is een sfeervol historisch centrum. De Markt is het centrale  plein met ’s zomers vele gezellige terrasjes en goede restaurants.

 

Ook economisch doet Raamsdonksveer het goed. Op het kruispunt van de A59 en de A27 gelegen heeft het goede verbindingen en daarmee zijn steden als Breda, ’s-Hertogenbosch en Gorinchem goed bereikbaar

 

861ebdc8-29d5-4f04-82ae-4bdcf3690c53

Faciliteiten in de buurt

externalId=mozzarella-omgeving-1.1.5.1.1&filter[active]=1&filter[tags]=homepage

Ruime buitenruimtes

Alle appartementen in de Tuinen van Sandoel beschikken over een balkon of een terras op de begane grond. Er zijn zo min mogelijk geschakelde balkons toegepast, zodat uw privacy gewaarborgd blijft. De moderne glazen balkonschermen laten veel licht door en geven een ruimtelijk gevoel. 

Parkeren en tuin

Rondom het project worden circa 62 nieuwe parkeerplaatsen aangelegd. Hiermee wordt ruim voldaan aan de vereiste parkeernormen, zodat zowel voor de huidige omwonenden alsmede voor de nieuwe bewoners er voldoende parkeerruimte is. De nieuwe parkeervakken worden ruim opgezet en deels voorzien van duurzame halfverharding en omringd door groen. Een deel van de huidige parkeerplaatsen rondom de huidige bebouwing wordt opnieuw aangelegd, zodat een aansluitend geheel ontstaat. Een landschapsarchitect heeft het groen rondom en tussen de gebouwen ontworpen en door aanplant van diverse bomen ontstaat een aantrekkelijke groene ruimte. Diverse bomensingels, onder andere de platanenrij langs de Vijfhoevenlaan blijven behouden en worden geïntegreerd in het nieuwe groen. 

Bereikbaarheid

Raamsdonksveer is gunstig gelegen t.o.v. de snelwegen A27 en A59. Plaatsen zoals Breda, Tilburg en Gorinchem zijn binnen een kwartier bereikbaar. De komende jaren zal de A27 verbreed worden, waardoor in de spits het verkeer beter doorstroomt.

Vertrouwde omgeving

De Tuinen van Sandoel komt in een bestaande woonwijk te liggen. Grote nieuwbouwgebieden bieden vaak jarenlang een rommelig aanzicht voordat alles gereed is. De Tuinen van Sandoel zijn na oplevering gereed, evenals de toegangswegen. Wel zo prettig !

Toekomstgericht

De komende jaren zal er veel veranderen op het gebied van energie en duurzaamheid. De energietransitie zal grote gevolgen hebben voor woningeigenaren. Vanaf 2025 bent u verplicht om bij vervanging van uw CV ketel een hybride warmtepomp te plaatsen. Dit betekent voor vele woningeigenaren van wat oudere woningen een grote ingreep. Met een nieuwbouwappartement bent u klaar voor de toekomst en kunt u zorgeloos genieten van een energiezuinig appartement zonder grote investeringen of verbouwingen in de toekomst.

Gasloos en duurzaam

Wonen in een bijna energieneutraal appartement ?  Het kan in één van de appartementen van de Tuinen van Sandoel . Alle appartementen zijn voorzien van een energiezuinige warmtepomp voor de verwarming. Kosten voor gasverbruik heeft u dus niet. Het elektraverbuik zal minimaal zijn door zonnepanelen op de daken. Aangevuld met een hoge isolatiewaarde van gevels, vloeren en daken, waaronder triple glas in de kozijnen, komen alle appartementen op een energielabel van minimaal A+++. Ontvang daardoor ook korting op uw hypotheek met een groenfinanciering.

Ben je geïnteresseerd of wil je meer informatie? Neem gerust contact met ons op.

Mol & Roubos Makelaardij