Tips & Inspiratie

20 okt

De inschrijfprocedure - Fase 2

De inschrijvingen voor Fase 2 (gebouw B) worden geopend op donderdag 16 november om 10.00u. De inschrijvingen sluiten op maandag 27 november om 17.00u. Kandidaten afkomstig uit de Gemeente Geertruidenberg hebben voorrang bij de toewijzing. 

Dinsdag 28 november a.s. worden de kandidaat kopers geïnformeerd en uitgenodigd voor een vervolg inloopmiddag/-avond. Je kunt dan je vragen stellen m.b.t. het toegewezen appartement. Ook de financieel adviseurs zijn aanwezig om je financiële vragen te beantwoorden. 

Na dinsdag 28 september heb je één week een optie op het appartement. Daarna wordt de koop-/aannemingsovereenkomst opgemaakt door de makelaar en volgt een afspraak voor de toelichting en ondertekening van de koop-/aannemingsovereenkomst.

Heb je in eerste instantie geen woning toegewezen gekregen, dan word je op de reservelijst geplaatst. Hierover ontvang je per mail bericht. Op het moment dat er een kandidaat afhaakt, benadert de makelaar een reservekandidaat.

Alle inschrijvingen worden strikt vertrouwelijk behandeld waarbij je privacy wordt gewaarborgd. Partijen kunnen aan de inschrijving door middel van dit formulier geen rechten ontlenen. Inschrijven is geheel vrijblijvend, er zijn dan ook geen kosten aan verbonden en het verplicht u tot niets.

Bij de toewijzing proberen we zo veel mogelijk aan ieders voorkeuren tegemoet te komen.

Nog meer tips & inspiratie