Tips & Inspiratie

12 sep

De inschrijfprocedure

Aan de hand van de inschrijvingen worden de eerste kandidaat kopers vanaf donderdag 28 september a.s. benaderd met een uitnodiging voor een oriënterend gesprek. Tijdens het gesprek zal het nieuwbouwplan uitvoerig worden besproken om zo tot een weloverwogen definitieve beslissing te komen. Bij de toewijzing zullen wij proberen zo veel mogelijk aan ieders voorkeuren tegemoet te komen.

Na het gesprek heb je maximaal één week een optie op de woning. Na deze week kun je bij de makelaar aangeven of je wenst over te gaan tot aankoop. Is dit het geval dan gaat de makelaar de koop-/aannemingsovereenkomst opmaken en wordt er een vervolgafspraak ingepland voor het doornemen en tekenen van de koop-/aannemingsovereenkomst.

Indien je in eerste instantie niet in aanmerking komt voor een woning dan word je op de reservelijst geplaatst, je ontvangt hierover per mail bericht. Op het moment dat er een kandidaat afhaakt zal de makelaar een van de reservekandidaten benaderen.

Alle inschrijvingen worden strikt vertrouwelijk behandeld waarbij je privacy wordt gewaarborgd. Partijen kunnen aan de inschrijving door middel van dit formulier geen rechten ontlenen. Inschrijven is geheel vrijblijvend, er zijn dan ook geen kosten aan verbonden en het verplicht u tot niets.

Nog meer tips & inspiratie