Tips & Inspiratie

07 apr

Heb je al een financiële check laten maken?

Je bent geïnteresseerd in een duurzaam nieuwbouwappartement in “De Tuinen van Sandoel” en je bent benieuwd of deze binnen je budget past? Laat dan een financiële check doen. Daarmee weet je precies wat je kunt lenen en vergroot je de kans op jouw droomwoning. Het kan voorkomen dat de financiering van een woning niet haalbaar is. Dit is vervelend voor zowel jij als koper als de ontwikkelaar. Om teleurstellingen te voorkomen moedigen wij je daarom aan om een financiële check te doen.

Rabobank denkt in alle situaties met je mee. Voor diverse doelgroepen hebben we uitgebreide oplossingen. Onze adviseurs staan voor je klaar en vertellen je graag meer over de voordelen en voorwaarden van een Rabobank Hypotheek. We helpen je graag jouw droomwoning in “De Tuinen van Sandoel” te realiseren!

Vraag hier jouw financiële check aan! 

Je duurzame appartement gezien in De Tuinen van Sandoel?

Heb je interesse in een mooi duurzaam appartement in Raamsdonksveer? Laat dan een financiële check doen bij Rabobank. Rabobank stimuleert energiezuinig en duurzaam wonen. Daarom ontvang je bij aankoop van een appartement in “De Tuinen van Sandoel”, bij Rabobank een extra duurzaamheidskorting op uw hypotheekrente*. Dat scheelt niet alleen in  energiekosten, maar ook in de maandelijkse hypotheeklasten.

Meer lezen over: Duurzaamheidskorting hypotheekrente

Groenhypotheek

Koop je een milieuvriendelijk en duurzaam appartement in “De Tuinen van Sandoel”? Met de Rabo Groenhypotheek krijg je tijdens de eerste rentevaste periode van tien jaar een aantrekkelijke korting op de hypotheekrente*. De Groenhypotheek is speciaal voor duurzame nieuwbouwwoningen met een Groenverklaring * De hoogte van de BENG 2-waarde en keuze voor een appartement bepalen het bedrag waarover je rentekorting ontvangt. 

Lees meer over de groenhypotheek

Bekijk de mogelijkheden met één van onze adviseurs

Wil je gebruik maken van de financiële check? Maak dan een afspraak met één van de financieel adviseurs Nieuwbouw van Rabobank. Willemien de Haas, Diederik Schouten en Wilma Buiks zijn nauw bij “De Tuinen van Sandoel” betrokken en goed op de hoogte van dit project. Zij gaan dan ook graag samen met jou in gesprek over je woonwensen en plannen voor een appartement in Raamsdonksveer.

 

Nog meer tips & inspiratie